"De basis is de bal zo snel mogelijk onder controle te krijgen, zodat je iets meer tijd hebt om te kijken." Johan Cruijff

Ook een weg van duizend kilometer begint met één stap.

Toe aan een volgende stap in je professionele ontwikkeling?

Waarom werkbegeleiding?

Werkbegeleiding is zinvol als je:
✓ het gevoel hebt het altijd (te) druk te zijn
✓ focus mist in je werk
✓ wilt onderzoeken of je (nog) effectiever kunt zijn met je werk
✓ je verder wilt ontwikkelen op specifieke vraagstukken
✓ het plezier in je werk even kwijt bent

Wat levert het je op?

Na afloop van het traject heb je:
✓ meer rust en overzicht
✓ heldere doelen waarmee je verder kunt
✓ nieuwe vaardigheden aangeleerd
✓ heel veel tips en trics waarmee je effectiever werkt 
✓ concrete resultaten, zoals vooraf afgesproken

Individueel

Waarom doe ik wat ik doe? Wat wil ik ermee bereiken? Hoe draagt dit bij aan onze centrale opdracht? Hoe maak ik het resultaat inzichtelijk? Hoe maak ik een jaarplan? Hoe kan ik mijn werkdruk verminderen? Welke belemmeringen ervaar ik bij het halen van mijn doelen en hoe kan ik die opheffen?

Dit zijn voorbeelden van vragen waar we met individuele werkbegeleiding mee gaan werken. Je kunt met een specifiek vraagstuk aan de slag gaan of werken aan je algemene professionele ontwikkeling.

 

Teams

Hoe vertalen we de organisatiedoelen naar teamdoelen? Hoe stellen we een jaarplan op? Hoe maken we een wijkscan? Hoe kunnen we effectiever werken? Wat doen we wel en waar kunnen we nee tegen zeggen?

Al deze vraagstukken kunnen aan de orde komen bij werkbegeleiding van teams.

NB Werkbegeleiding is geen teambuilding. Als je daarmee aan de slag wilt, brengen ik je graag in contact met één van mijn collega’s.

Praktisch

Gemiddeld genomen duurt een traject voor werkbegeleiding een half jaar. We komen gemiddeld één keer per maand bij elkaar. Dat kan zowel fysiek als digitaal of in een combinatie van die twee. Een andere frequentie of periode is uiteraard altijd mogelijk als daar behoefte aan is.

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek verkennen we je vraag en bespreken we of werkbegeleiding daar inderdaad het antwoord op is en of ik voor jou de juiste persoon bent. Als dat inderdaad zo is, ontvang je een offerte op maat, gebaseerd op jouw / jullie specifieke wensen.